Головний лікар змушує персонал лягати у лікарню у день виборів?

Головний лікар змушує персонал лягати у лікарню у день виборів?
На адресу ВолиньPost надійшло повідомлення про те, що головний лікар Волинської обласної лікарні Іван Сидор просить медперсонал лягти в лікарню для голосування на спецдільниці.

Наявність таких скарг виборців підтвердив 24 жовтня під час прес-конференції руху ЧЕСНО координатор виборчих програм Громадянської мережі ОПОРА у Волинській області Михайло Шелеп.

«Є інформація, що головний лікар обласної лікарні, пан Сидор, дав вказівку завідувачам відділення, старшим медсестрам написати заяву, що вони лягають на стаціонар у лікарню, аби вони були включені до списку виборців на дільниці, яка буде в лікарні», - зазначив Шелеп.

Нині інформація перевіряється, а впевнитися у її достовірності чи хибності можна буде у неділю, 28 жовтня, коли стане відомий список виборців.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Верю!!!!!
Відповісти
Давно дискваліфікований пенсіонер і по інерції - головний лікар Сидор вже спокутує тяжкі гріхи перед Богом, але не кається, ще і ще лізе в не свої справи.
Відповісти
так,дійсно старші медичні сестри оформилися в лікарню
Відповісти
Сидор - відпрацьваний матеріал. Шлак. Ворог демократії і суспільства.
Відповісти
станом на 25.10.12 вже 9 старших медсестер оформились на денний стаціонар! завідувачі відділеннями попереду. При чому, Сидор змушує усіх цих людей голосувати саме за партію регіонів. Думається, що надії в нашій державі вже не може бути на краще майбутнє :(
Відповісти
В вас трохи не вірна інформація:)Не за регіони нас просив голосувати,а за Палицю.Бо він іде від регіонів.
Відповісти
Ваші слова - повна маячня, яка не відповідає реаліям, навіть в тому що в обласній лікарні не існує денного стаціонару. Я як лікар цієї лікарні стверджую, що ніколи Сидор не агітував за когось. І взагалі, коменти під цією, так званою "новиною" - повний відстій, справжніх бздунів-правдорубів!!! Якщо ви такі правдиві, назвіться по імені і не ховайтесь, як зайці під різними псевдо.
Відповісти
Всім цим керує СТРАХ перед звільненням з роботи. І Сидором і медсестрами і лікарями... 33-ій рік повторюється, на жаль, ми нічому не навчилися в історі: влада в одних руках, не вибори, а голосування, і ми всі боїмося за себе і рідних. А діти мріють про виїзд за кордон з держави, яка про них не дбає. Невже це замкнене коло ніколи не "лопне"? Коли ж ВЛАДА нажереться? Вже і правнукам вистачить, а гребуть і далі...
Відповісти
Останні новини
Головний лікар змушує персонал лягати у лікарню у день виборів?
25 жовтень, 2012, 15:04