Як МНСники ліквідували умовну аварію на тепломережі. ВІДЕО

Як МНСники ліквідували умовну аварію на тепломережі. ВІДЕО
У Луцьку на перехресті вулиць Конякіна та Карбишева працівники територіального управління МНС у Волинській області провели тактико-спеціальні навчання з ліквідації аварії на тепломережі, що обігріває частину міста.

Про це 24 жовтня повідомили в прес-службі МНС у Волинській області.

У навчаннях взяли участь працівники комунальних служб та служб екстреного реагування обласного центру. Під час робіт з ліквідації умовної аварії, рятувальники розгорнули штаб та пункт життєзабезпечення аварійно-рятувального загону для подолання наслідків надзвичайної ситуації.

«Готовність і злагодженість дій спеціалізованих служб цивільної оборони, диспетчерських і аварійних служб та сил швидкого реагування до спільних дій у разі виникнення реальної аварії на об’єктах життєзабезпечення та теплових мережах міста у холодну пору року є запорукою спокою лучан. А сьогодні усі учасники навчань здобули практичні навички для виконання спільних завдань з ліквідації аварії та покращили взаємодію формувань різної відомчої підпорядкованості», – зазначив начальник ТУ МНС у Волинській області генерал-майор служби цивільного захисту Володимир Грушовінчук.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: МНС
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Як МНСники ліквідували умовну аварію на тепломережі. ВІДЕО
25 жовтень, 2012, 11:06