У Луцьку пройде перший етап фестивалю «Червона рута»

У Луцьку пройде перший етап фестивалю «Червона рута»
Волинський відбірковий конкурс фестивалю «Червона рута» відбудеться 3 листопада 2012 року у Палаці культури міста Луцька.

Про це повідомили організатори ХІІІ Всеукраїнського фестивалю сучасної пісні та популярної музики «Червона рута».

Фестиваль складається з двох етапів – відбіркового та фінального. У 2012 році з 31 березня по 9 грудня по всій Україні проходять 27 відбіркових конкурсів ХІІІ Всеукраїнського фестивалю «Червона рута-2013».

Луцький етап пройде у суботу, 3 листопада у Палаці культури міста Луцька.

Співорганізатором відбіркового конкурсу у Луцьку є управління культури, у справах сім’ї та молоді, освіти і науки Волинської облдержадміністрації, а також Волинський обласний науково-методичний центр культури.

На відбірковому конкурсі у Луцьку будуть визначені переможці, які виступатимуть у фіналі фестивалю в 2013 році у Києві.

Відбіркові конкурси проводяться за музичними жанрами: поп-, сучасна танцювальна, рок-, акустична, інша музика та український автентичний фольклор, який буде представлений у кількох напрямках.

«Ваша перепустка на конкурс – три пісні української мовою і оригінальне творче обличчя. І жодних організаційних внесків», - звертаються організатори до потенційних учасників.

У день конкурсу реєстрація учасників розпочнеться о 9:00. Початок прослуховування – о 10:00.

За довідками та із заявками організатори просять звертатися в Обласний науково-методичний центр культури (м. Луцьк, вул. Горького, 3). Телефон для довідок: 77-10-39. Електронна адреса для отримання форм заявок: [email protected]

Довідка

«Червона рута» залишається єдиним некомерційним фестивалем, який цілеспрямовано підтримує саме українських виконавців, а не зарубіжних зірок. Участь у конкурсах для виконавців є безкоштовною, а вхід для глядачів - вільним, що робить захід доступним для всіх бажаючих.

Організатори нагадують, що багато відомих, популярних в Україні та за її межами вітчизняних виконавців, відкриті «Червоною рутою». Серед них: Руслана, Олександр Пономарьов, Ані Лорак, Сестри Тельнюк, Марія Бурмака, Віктор Павлік, Катя Чіллі, Альоша, гурти «ВВ», «Брати Гадюкіни», «Сестра Віка», «Скрябін», «Тартак», «Піккардійська терція», «Плач Єремії», «Танок на майдані Конго», «Мертвий півень», «Кому вниз», «Брати Блюзу», «Гайдамаки» та інші.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Класний фест)
Відповісти
Останні новини
У Луцьку пройде перший етап фестивалю «Червона рута»
25 жовтень, 2012, 12:04