Чоловік вбив жінку і лишив її тіло в лісі. ФОТО

Чоловік вбив жінку і лишив її тіло в лісі. ФОТО
Волинські правоохоронці протягом доби знайшли вбивцю 44-річної жінки.

Про це 25 жовтня повідомили у прес-службі волинської міліції.

Днями до чергової частини Луцького РВ УМВС України у Волинській області надійшло повідомлення від мешканців одного із сіл району. Люди повідомили, що у лісосмузі поблизу села знайдено тіло мертвої жінки.

При виїзді на місце події правоохоронці помітили на тілі померлої ознаки насильницької смерті.

Начальник Луцького райвідділу міліції Сергій Тягунов повідомив, що особу загиблої встановили під час проведення оперативних заходів. Потерпілою виявилася 44-річна мешканка сусіднього села. Слід відзначити, що покійна у минулому притягувалася до кримінальної відповідальності, а відтак вела дещо аморальний спосіб життя.

Завдячуючи оперативним діям правоохоронців, «за гарячими слідами» було встановлено особу вбивці. За скоєння злочину оперативники затримали 37-річного жителя Луцька. Чоловік повідомив, що того дня він збирав гриби у лісі. Саме там він і зустрівся з жінкою. З його слів, незнайомка почала безпідставно чіплятися.

Як стверджує підозрюваний, слова її не зупиняли, тому він вдарив їй кулаком в обличчя. Після цього жінка накинулася на нього з кулаками, за що ще раз отримала удар і впала. Однак це не зупинило мужчину і він наніс їй ще кілька ударів по голові. Після цього пішов.

Начальник слідчого відділу Луцького РВ УМВС України у Волинській області Олександр Карпук повідомив, що за даним фактом порушена кримінальна справа за ознаками злочину.

У справі призначено ряд експертиз, оскільки слідчі відпрацьовують версію щодо скоєння вбивства на ґрунті сексуального насильства. Триває слідство.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.