На Волині прикордонники зловили нелегалів «на конях»

На Волині прикордонники зловили нелегалів «на конях»
Військовслужбовці Луцького прикордонного загону затримали чоловіків, які планували нелегально переправити 7 коней до Білорусі поза пунктом пропуску.

Про це повідомляє прес-служба Держприкордонслужби.

Оперативну інформацію про можливе порушення кордону з метою незаконного переміщення худоби напередодні отримали співробітники оперативних підрозділів прикордонного відомства. Тож напрямок посилили додатковими прикордонними нарядами.

В результаті, близько 2-ї години ночі було виявлено вантажний автомобіль з кіньми та легковик, яким місцевий мешканець їх супроводжував. Троє осіб підвезли у прикордоння у спеціальній вантажівці для перевезення худоби 7 коней та планували далі пішки, щоб не привертати уваги, перевести коней через кордон з метою реалізації в сусідній країні. Однак їхня оборудка не вдалася - порушники були затримані охоронцями кордону.

Наразі затриманих громадян України за спробу незаконного перетинання державного кордону очікує розгляд адміністративної справи в суді. Також встановлюється коло всіх причетних до протиправної діяльності осіб.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Волині прикордонники зловили нелегалів «на конях»
29 січень, 2017, 11:17