У Луцьку зібрали волинян, які захищали Донецький аеропорт

У Луцьку зібрали волинян, які захищали Донецький аеропорт
Голова Волинської ОДА Володимир Гунчик зустрівся із волинянами, які захищали Донецький аеропорт, аби разом віддати шану полеглим та почути, які проблеми хвилюють ветеранів у цивільному житті.

Зустріч відбулася в понеділок, 30 січня.

Гунчик подякував волинянам, які захищали Донецький за їхній подвиг і закликав до спільної роботи, щоб доносити правду про битву за аеропорт до молоді. Для цього започаткували низку проектів, підготували фотовиставки чи публікації.

Він визнав, що багато бійців незаконно репресувала військова прокуратура, проте зазначив і про існування псевдопатріотів та дезертирів. Голова ОДА закликав ветеранів триматися разом і спільно боротися за свої права.

Також учасники зустрічі переглянули фільм про 242 дні оборони Донецького аеропорту, де загинув 101 боєць, 440 поранили і 9 зникли безвісти.

Як розповідає очільник обласної Спілки учасників АТО Вадим Ваврищук, для бійців сьогодні важливо мати нормальну роботу або можливість обробляти землю, аби повернутися до нормального цивільного життя.

Керівник Центру допомоги учасникам АТО у Волинській області Юрій Дмитрук відзначив, що сьогодні у сільських радах є проблеми із справедливим наданням земельних ділянок. Також він визнав і те, що бійців сьогодні хочуть використовувати в політичних іграх.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А Пирожику не соромно? Прийшов на п'ять хвилин, по телефону порозмовляв і пійшов і слова не промовив як ніби залом помилився... І це перший заступник голови обласної ради?! Ганьба!!!
Відповісти
Останні новини
У Луцьку зібрали волинян, які захищали Донецький аеропорт
30 січень, 2017, 14:37