Лучанка про Буковель: Найприємніша авантюра

Лучанка про Буковель: Найприємніша авантюра
Спілкуючись з великою кількістю мандрівників, інколи так кортить самій махнути відпочити. А взимку поїхати спонтанно в Буковель – найприємніша моя авантюра.

Дух захоплюють краєвиди, люди заряджають своєю щасливою енергетикою, а смачнюща тамтешня їжа змушує забути все, що ти куштував до цього. Тож у цій публікації читайте про незабутній смак грибної юшки, величність гір, атмосферу Буковелю, колоритний базар та незабутнє пиво.

ЧИТАТИ БІЛЬШЕ НОТАТОК МАНДРІВНИКІВ

ТАКОЖ СЛІДКУЙТЕ ЗА СТОРІНКОЮ РУБРИКИ В FACEBOOK


Затишна та недорога мандрівка. Поїздка обійдеться вам всього лише в 950 гривень. Протягом трьох днів вдасться помилуватися, накататися та закохатися в Буковель. Зупинитися в комфортному будиночку с. Микуличах, оздобленому повністю з дерева, потоваришувати з гідом Владиславом, познайомитись з привітними газдами, які частуватимуть карпатською домашньою їжею. А найголовніше надихатися гірським повітрям, завдяки туристичній агенції «Патріот», яка дійсно організувала комфортну мандрівку!

Містечко щастя. В Буковель я приїхала вперше. Попри те, що було дуже холодно (мінус 17 градусів), але відчуття теплоти, екстриму та неймовірно щасливої атмосфери захопило мене з першої ж секунди. Багато людей тішилися відпочинком, хтось вчився новим трюкам з вершини гір, а хтось ставав на лижі чи сноуборд перший раз з величезним ентузіазмом! Втім, найбільше мене вразили малесенькі дітки по 4-6 років, які направду з'їжджали, немов справжні спортсмени!


ЧИТАТИ ВСЮ СТАТТЮ

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ага, 950 гривень, шоб не часом.. може доставка і житло за кілометрів 20-30 від Буковеля і обійдеться в 950 грн за 3 дні, на більше не розраховуйте
Відповісти
Якщо без катання то можливо і 950 грн.
Відповісти