Данія розробить антикорупційну стратегію для України

Данія розробить антикорупційну стратегію для України
Данія координуватиме проект підтримки боротьби з корупцією в Україні у рамках «Антикорупційної ініціативи ЄС».

А також розробить стратегію реформування державного управління, енергетичної сфери, децентралізації та подолання корупції,- повідомляє DT.ua.

Як повідомила прес-служба Кабінету міністрів, голова уряду Володимир Гройсман обговорив цей проект із міністром закордонних справ Данії Андерсом Самуельсоном.

Крім того, співрозмовники приділили увагу двосторонньому співробітництву, проблем енергетичної безпеки Європи, зокрема, в контексті будівництва газопроводу «Північний потік-2».

Нагадаємо, в листопаді минулого року на Саміті Україна-ЄС було підписано угоду про виділення Україні 16 мільйонів євро на реалізацію програми «Антикорупційна ініціатива ЄС». Ці кошти призначаються, зокрема, на організацію роботи НАЗК з електронними деклараціями.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Пряма мова: "в листопаді минулого року на Саміті Україна-ЄС було підписано угоду про виділення Україні 16 мільйонів євро на реалізацію програми «Антикорупційна ініціатива ЄС". Яка чудова новина! Кишені вітчизняних "рехформаторів" і "борців з корупцією" роздуються ще більше від зайвих 16 мільйонів євро!
Відповісти
Останні новини
Данія розробить антикорупційну стратегію для України
31 січень, 2017, 06:17