У Шацькому районі виділять гроші на ремонт дороги до школи

У Шацькому районі виділять гроші на ремонт дороги до школи
До опорної школи в селі Пульмо Шацького району зроблять дорогу.

Це питання обговорювалося 30 січня на оперативній нараді, - йдеться на сайті Шацької райдержадміністрації.

Із слів виступаючих на нараді один із трьох проектів, який стосується проблеми реконструкції та капітального ремонту автомобільних доріг стає все більш актуальним.

Однією з таких доріг є дорога Острів’я-Пульмо. Для створення належних умов для пересування населення є намір вирішити питання щодо реалізації проекту «Капітальний ремонт автомобільної дороги місцевого значення Піща-Острів’я-Пульмо", відповідно до якого вже розроблена проектно-кошторисна документація на загальну суму 39,978 тисяч гривень.

Метою проекту є створення комфортних умов для довезення учнів до шкільного навчального закладу села Пульмо, в якому планується створення опорної школи; переміщення місцевого населення на транспортних засобах загального користування та власних транспортних засобах між населеними пунктами сільських рад та до пункту пропуску с. Піща з подальшим з єднанням з міжнародною трасою, що забезпечує сполучення з Республікою Білорусь.

Територія, на якій буде реалізовуватись проект, розташований в межах Пульмівської та Піщанської сільських рад Шацького району.

Нині вказана дорога знаходиться у вкрай незадовільному технічному стані, при погіршенні погодних умов дорога перетворюється в непроїзну, що не відповідає вимогам для перевезення у подальшому учнів, а також значно ускладнює рух транспортних засобів та пішоходів на території Піщанської та Пульмівської сільських рад.
Загальна кошторисна вартість проекту становить 5 725, 613 тисяч гривень.

Фінансування буде здійснюватись за рахунок обласного та місцевих бюджетів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Шацькому районі виділять гроші на ремонт дороги до школи
31 січень, 2017, 09:58