В Україні збільшилась кількість користувачів Приват24*

В Україні збільшилась кількість користувачів Приват24*
Кількість користувачів Приват24, які проводять фінансові транзакції через мобільний додаток, у січні перевищила кількість користувачів веб-версії електронного банку.

Як повідомили в ПриватБанку, за останній тиждень січня клієнти банку заходили в мобільний додаток Privat24 (для поповнення мобільних телефонів, переказів на картки, комунальних платежів, придбання квитків на поїзд тощо) понад 11 206 965 разів. За цей самий період у веб-версії Приват24 було зафіксовано 5 085 429 авторизованих входів клієнтів.

«Україна впевнено підтримує світовий тренд переходу клієнтів банків на більш зручний смарт-банкінг. Мобільні додатки Privat24 за своєю функціональністю не поступаються веб-версії електронного банку, – говорить керівник ЦЕБ ПриватБанку Сергій Харітіч. – У найближчий місяць ми готуємо низку цікавих оновлень наших мобільних сервісів: як дизайну додатків, так і можливості використання смартфонів для платежів».

Privat24 є абсолютним лідером серед банківських платіжних додатків на території України та країн СНД – на 1 жовтня його встановили понад 5,4 млн користувачів смартфонів. Електронним банком Приват24 користуються 9,3 млн жителів України.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
В Україні збільшилась кількість користувачів Приват24*
31 січень, 2017, 10:17