На Волині ще 36 громад хочуть боротися за державні гроші

На Волині ще 36 громад хочуть боротися за державні гроші
На Волині до Плану заходів на 2015-2017 роки хочуть внести ще 36 проектів, які стосуються різних громад, аби ті змогли претендувати на виділення коштів з Державного фонду регіонального розвитку.

Про це стало відомо 31 січня під час засідання постійної комісії з питань бюджету фінансів та цінової політики Волиньради.

В облдержадміністрації підготували пропозиції щодо внесення змін до плану, згідно з яким у наявний план пропонують додати ще 36 об’єктів. Бюджет нових проектів – 336 250 700 гривень. Затвердження змін дасть змогу фінансувати об’єкти із Держфонду регіонального розвитку.

Депутати засумнівалися, чи доцільно буде виділяти кошти, адже цьогоріч фінансували 22 об’єкти, а чи буде можливість «потягнути» ще 36 – невідомо. Проте начальник управління інвестицій, розвитку та європейської інтеграції облдержадміністрації Юрій Кресак наголосив, що наразі кошти не виділятимуть, йдеться лише про можливість для громад поборотися за ці кошти.

Згідно із законодавством, аби кошти на фінансування проекту були виділені, він мусить бути у Стратегії розвитку регіону. Члени комісії підтримали пропозиції внести зміни до Програми.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Волині ще 36 громад хочуть боротися за державні гроші
31 січень, 2017, 12:27