І знову відголос Іловайська, - волонтер

І знову відголос Іловайська, - волонтер
Волинський адвокат і волонтер Василь Нагорний закликає бійців колишньої 51-ї окремої механізованої бригади привести до порядку документи та отримати статус учасника бойових дій.

Про це він написав у Facebook.

«Відголос Іловайська... 51 бригада, щойно привіз сільський голова хлопчину з дальнього району Волині...» - написав Нагорний.

Волонтер коротко переповів історію бійця. «Іловайськ, полон. Витягнув його «Червоний Хрест», досі мало що пригадує (боєць, - ред.) з тих подій, психологу є над чим працювати... В частині колись сказали: «А ти докажи, що був в полоні». Він і поїхав додому ні з чим. Зараз добрі люди йому підказали, що таки треба документально демобілізуватись і отримати статус УБД».

«Хлопці з 51 ОМБр, прошу: хто ще не демобілізувався і не став на облік - зробіть це. Немає ніяких кримінальних проваджень щодо вас та розшуків. Документи мусите привести в порядок, статус УБД отримати та підлікуватись. А військових комісарів прошу не керуватись застарілими папірцями, де йде мова про розшук наших бійців», - закликав воїнів Василь Нагорний.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.