Саганюк не впливає на поліцію у Володимирі, – Шпига

Саганюк не впливає на поліцію у Володимирі, – Шпига
Міський голова Володимира-Волинського не чинить тиску та не впливає на дії поліцейських у місті, – переконує головний правоохоронець Волині Петро Шпига.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії облради з питань депутатської діяльності, місцевого самоврядування, захисту прав людини, законності, боротьби із злочинністю та корупцією у вівторок, 31 січня.

Зокрема присутній під час засідання депутат Волиньради Костянтин Зінкевич згадав випадок, який трапився у Володимирі, коли депутата міської ради та головного інженера місцевого теплокомуненерго Ярослава Жука затримали за нібито вживання алкоголю в робочий час. Зінкевича цікавило, чи не можна це розцінювати як політичну розправу, адже затриманий – опозиційний депутат, а суд дії правоохоронців визнав неправомірними.

Петро Шпига визнав, що Жука затримали без підстав, натомість всіх винних у цій ситуації, за його словами, притягнули до відповідальності. Проте загалом міський голова не контролює дії поліції, – переконує Шпига.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ага і не контролює ''перекиди'' через кордон. Там на границі тільки скажи що на Саганюка товар то ні погранци ні митники не дивляться авто.
Відповісти
Останні новини
Саганюк не впливає на поліцію у Володимирі, – Шпига
31 січень, 2017, 13:56