Басейн і комфортні зали: відкрили спорткомплекс волинського ліцею

Басейн і комфортні зали: відкрили спорткомплекс волинського ліцею
У Волинському обласному ліцеї з посиленою військово-фізичною підготовкою відкрили новенький спортивний комплекс.

Урочисто перерізали стрічку сьогодні, 31 січня, - пише Волинський інформаційний портал.

Плавальний басейн, окремі зали для єдиноборства, боксу, легкої атлетики та хореографії – те, що вмістив у собі новенький спорткомплекс військового ліцею. За десять років будівництва роботи проводили у декілька етапів: спочатку облаштували всі майданчики для занять на вулиці, згодом будували й саме приміщення.

Директор військового ліцею Павло Боснюк зауважує, що найбільшою проблем за ці роки було саме через узаконення земельної ділянки. Утім, завдяки активному сприянню міської та обласної влади, сьогодні у приміщенні спорткомплексу одночасно можуть займатися 250 ліцеїстів.

Своїм дітищем Павло Боснюк не може натішитися, адже приміщення спортивного комплексу – єдине з такими масштабами в Західній Україні. Тут же – єдиний на Волині (за стандартами) 25-метровий басейн на чотири доріжки. Адже для його обігріву встановили сучасне обладнання з тепловими насосами. Директор закладу розповідає, що це дозволить щомісяця економити десятки тисяч гривень, а влітку – працювати без котельні.

Будівельні роботи у спорткомплексі провели фахівці ПАТ «Луцьксантехмонтаж № 536». Загалом на будівництво з усією інфраструктурою витратили 29 мільйонів гривень із державної освітньої субвенції. Павло Боснюк зауважує, що понад половину суми субвенції – 16 мільйонів гривень – ліцей отримав у минулому році, що дозволило завершити будівництво.

«Дуже задоволений тим, що сьогодні ми маємо найкращий у Західній Україні спортивний комплекс, який об’єднує у собі всю галузь спортивних залів, тренажерів, басейну та спортивних майданчиків, аби можна було говорити про здоровий дух і здорове тіло наших ліцеїстів», – зауважив глава ОДА Володимир Гунчик.

Вітання Луцького міського голови передав його перший заступник Тарас Яковлев. «Шкода, що такий заклад єдиний у місті, але добре, що він у нас вже є».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Боснюку 5+ .
Відповісти
Молодець БОСНЮК!!!!!!!
Відповісти
Павло Зіновійович на свому місці - гордість міста .Треба вибрати мєром Луцька !
Відповісти
Останні новини
Басейн і комфортні зали: відкрили спорткомплекс волинського ліцею
31 січень, 2017, 19:21