Конкурс інвестиційних проектів: у Луцьку хочуть відремонтувати театр

Конкурс інвестиційних проектів: у Луцьку хочуть відремонтувати театр
Місцеві ради Волині, райдержадміністрації та структурні підрозділи облдержадміністрації відправили на конкурс майже шістдесят інвестиційних проектів, які претендують на співфінансування з обласного Фонду регіонального розвитку.

Про це йшлося 31 січня під час наради з питань реалізації інвестиційних проектів у 2017 році, - повідомляє Волинський інформаційний портал.

Начальник управління розвитку, інвестицій та європейської інтеграції облдержадміністрації Юрій Кресак повідомив, що загальна кількість поданих проектів – 59. Утім, лише за останній тиждень надійшло двадцять заявок. Найбільше ж – від Ковельського і Ківерцівського районів (по чотири), управління охорони здоров’я Волинської ОДА (сім), управління культури (три) тощо.

Юрій Кресак зауважив, що ініціаторам проектів варто буде визначатися у їх пріоритетності, адже, згідно з умовами конкурсу, один заявник може подати не більше трьох інвестиційних проектів.

Вкотре зауважили під час наради також і про те, що співфінансування таких проектів для об’єднаних територіальних громад становить 25 %.

Юрій Кресак озвучив деякі проекти, які надійшли на конкурс.

У Луцьку у співфінансуванні з коштами обласного Фонду регіонального розвитку сподіваються зробити капітальний ремонт виробничих приміщень та закулісної частини лялькового театру.

Ще один проект стосується реконструкції приміщення старої котельні Волинського державного училища культури та мистецтва для облаштування класів лозоплетіння та кераміки. Одна з заявок стосується капітального ремонту приміщення Музею волинської ікони. Зокрема мають намір покращити і розширити виставкові площі.

Юрій Кресак наголосив, що термін подачі проектів закінчується 14 лютого о 16:00.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Конкурс інвестиційних проектів: у Луцьку хочуть відремонтувати театр
31 січень, 2017, 20:40