Помер легендарний тренер Кличка

Помер легендарний тренер Кличка
Легендарний тренер абсолютного чемпіона світу у надважкій вазі Володимира Кличка американець Емануель Стюард пішов з життя у віці 68 років.

Про це 26 жовтня повідомляє ТСН з посиланням на Los Angeles Times.

Факт смерті підтвердила помічниця Емануеля Вікторія Кіртон. За її словами, Стюард помер в четвер, 25 жовтня, в одній із клінік Чікаго.

Крім того, на офіційні сторінці братів Кличків у Facebook з'явилася офіційна заява Володимира Кличка, в якій чемпіон також підтвердив смерть свого тренера.

«Бокс зазнав величезної втрати з відходом Емануеля Стюарда. Віталій і я, разом з усією командою Team Klitschko, висловлюємо найглибші й найщиріші співчуття родині Емануеля і друзів. Не часто людина в будь-якій сфері діяльності має шанс працювати з легендою, а мені пощастило працювати з такою людиною протягом майже десяти років. Я буду сумувати за часом, який ми провели разом. Тривалими розмовами про бокс, світ, і саме життя. Найбільше я буду сумувати за нашою дружбою. Моя команда і я триматимемося цілей, які ми поставили у той час як Емануель був з нами, тому що це саме те, що Емануелю хотілося б. Я знаю, що його дух буде з нами, і ми досягатимемо цих цілей в його честь. Спочивай з миром Емануель. Нам дуже не вистачатиме тебе Поки ми не зустрінемося знову, друже», - йдеться в повідомленні.

Як повідомляли ЗМІ, останнім часом Стюард багато хворів. Нещодавно йому зробили операцію на шлунку. Повідомлялося, що в Емануеля рак. Емануель Стюард працював з українцем з 2003 року і саме під його керівництвом Володимир став абсолютним чемпіоном світу.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: смерть
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.