Лучанин понад 10 років не може оформити гектар землі

Лучанин понад 10 років не може оформити гектар землі
Мешканець Луцька з 2004 року не може оформити документи на користування земельною ділянкою, площею 096 га.

Про це стало відомо під час «земельної» комісії Луцької міської ради у середу, 1 лютого.

Зокрема, до комісії звернулось ДКП «Луцьктепло» з проханням відновити межі земельної ділянки призначеної для будівництва гаража та складу трансформаторних масел за адресою вул.Карбишева, 2, але без погодження з сусіднім землекористувачем.

Виявляється власником сусідньої земельної ділянки є лучанин Ігор Тихий, і він нібито відмовився погоджувати ДКП «Луцьктепло» межі суміжної ділянки. Тож, підприємство просить комісію дозволити проводити погодження без його згоди.

Як пояснив сам Ігор Тихий, свого час він виготовляв документацію для оформлення своєї ділянки та звертався до ДКП «Луцьктепло» з проханням погодити йому межі, але там йому відмовили, мовляв, у них немає проекту земельної ділянки.

«Я гроші витратив, документацію виготовив, а потім вона пішла в смітник. А тепер вони хочуть оформити землю і щоб я їм погодив. А де вони були раніше, хай би вони мені погодили ще кілька років тому», - пояснив чоловік.

Члени комісії припустили, що чоловік може навмисно не погоджувати «Луцьктеплу» межі ділянки, вочевидь, через те, що свого часу межі не погодили йому. Проте Ігор Тихий пояснив, що вже тричі виготовляв документи і йому не вдавалось «узаконити» землю, а тому він просто переймається, що й цього разу у нього не вийде.

Зрештою, голова комісії Євген Ткачук запевнив чоловіка, що це питання комісія триматиме на контролі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.