Дисбаланс у луцьких школах: окремі перевантажені, в інших бракує учнів

Дисбаланс у луцьких школах: окремі перевантажені, в інших бракує учнів
У луцьких школах навчається понад 24,8 тисячі учнів, тоді як загальна кількість місць у навчальних закладах становить майже 29,5 тисячі.

Таку інформацію надало на запит управління освіти Луцької міської ради, - пише Четверта влада.

Раніше заступник начальника управління освіти Тетяна Силка пояснювала, що місто потребує ще одну школу, аби розвантажити Завокзальний район. Адже там проживає і навчається найбільша кількість школярів, а в школах цього району навчання відбувається у дві зміни.

За інформацією, наданою управлінням освіти, найбільша кількість учнів (2002) навчається у школі № 26, що розташована у тому ж Завокзальному районі. А найменша кількість учнів – у навчально-реабілітаційному центрі – 260 школярів.

Начальник управління освіти Луцької міської ради Олег Гребенюк каже, що деякі школи працюють у дві зміни через велику кількість дітей.

«Значна частина шкіл працює у нас в дві зміни. Бажано щоб працювали в одну зміну. В даний момент всі потреби по наданню освіти школами забезпечуються. Але було б зручніше і краще, якби всі навчальні заклади працювали в одну зміну. Важко сказати скільки ще потрібно закладів. Наразі добудовується школа № 27 а далі будемо бачити. Все залежить від рівня народжуваності», - заявив Гребенюк.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: школа, Луцьк
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А чи достовірні дані з 21 школи. Вікна квартири виходять на двері 21 школи, а дитину брати туди не хочуть, бо цей будинок знову не відноситься до даного закладу-а дитині, перш за все безпечно-жодної дороги не треба переходити, та ні легше набрати дітей проплачених, а 20 А хай через дві дороги ходить в 10 школу. Коли робили такий долбаний розподіл хтось думав про безпеку дітей...логіка відсутня. Дехто потрапив в резервні місця і з Боголюб.....
Відповісти
Останні новини
Дисбаланс у луцьких школах: окремі перевантажені, в інших бракує учнів
01 лютий, 2017, 11:46