Винуватцеві смертельної аварії під Луцьком оголосили про підозру

Винуватцеві смертельної аварії під Луцьком оголосили про підозру
Ківерчанину, який вчинив смертельну аварію під Луцьком, оголосили підозру.

Про це повідомляють у прес-службі поліції Волині.

«Учора слідчі головного управління Національної поліції у Волинській області повідомили про підозру 57-річному водієві, який скоїв смертельну ДТП на автодорозі в селі Княгининок Луцького району. Внаслідок автопригоди загинула 35-річна місцева жителька», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, аварія сталася у понеділок, 30 січня, близько 20 години. За кермом SubaruTribeca перебував 57-річний мешканець Ківерців. Водій виїхав на смугу зустрічного руху, де й допустив наїзд на пішохода, 35-річну мешканку Луцького району, яка рухалася по узбіччю. Внаслідок пригоди жінка загинула на місці. Водій залишив місце ДТП.

Згодом позашляховик правопорушника заблокували інші учасники дорожнього руху та викликали поліцію. Водія транспортного засобу затримали в порядку ст. 208 КПК України та помістили в ізолятор тимчасового тримання. Згідно із висновком наркологічного дослідження затриманий перебував у стані алкогольного сп’яніння.

У вівторок слідчі слідчого управління ГУНП у Волинській області повідомили 57-річному жителю райцентру Ківерці про підозру в скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами)Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає, зокрема, від трьох до восьми років позбавлення волі. Вирішується питання щодо обрання підозрюваному міри запобіжного заходу.

Водій автомобіля перебував у стані алкогольного сп’яніння. За інформацією джерел ВолиньPost у правоохоронних органах, за кермом автомобіля був Володимир Боровик. Він мешкає в Ківерцях, займається деревообробним бізнесом. Також він є батьком заступника прокурора рівненської області Андрія Боровика, якого 5 липня 2016 року затримали під час спецоперації «Бурштин».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Відкупиться. Інфа 100%. Через пів року буде вільніший за всіх вільних. З судовою реформою вас.
Відповісти
все ясно. далі справу можна описати на основі аналогічних - дадуть максимум пару років умовно а винною зроблять нещасну жінку
Відповісти
Відкупитися....І.до ворожки не ходи...І буде дальше їздити...він не перший...
Відповісти
Я в шоці просто/ дибільні закони... за вбивство людини від 3 років... і за крадіжку від 3... маразм! Тут ж явно цей осел винний на 100% і шановний суд винесе постанову на мінімальний термін а може й умовно... це ж Україна
Відповісти
Останні новини
Винуватцеві смертельної аварії під Луцьком оголосили про підозру
01 лютий, 2017, 12:37