Прокуратура вимагає жорсткішого покарання для торговців людьми

Прокуратура вимагає жорсткішого покарання для торговців людьми
Прокуратура Волинської області оскаржила в касаційному порядку вирок Луцького міськрайонного суду, яким засуджено членів організованої групи торговців людьми.

Про це повідомили у прес-службі волинської прокуратури.

20 липня 2012 року Луцький міськрайонний суд постановив вирок у кримінальній справі про обвинувачення громадянина Німеччини та двох громадянок України, які впродовж 2010-2011 років у складі організованої групи здійснили продаж до Федеративної республіки Німеччина, інші незаконні угоди, об'єктом яких є людина, а так само вербування, переміщення, передачу та одержання людини з метою сексуальної експлуатації щодо 12 мешканок Волинської, Донецької та Харківської областей.

За вироком суду громадянина Німеччини засуджено до 2 років позбавлення волі, громадянку України – до 1 року й двох місяців позбавлення волі з конфіскацією належного їм майна. Іншу громадянку України засуджено до одного року позбавлення волі з встановленням однорічного іспитового строку.

Як зазначається у повідомленні, вирок оскаржується у зв'язку із невідповідністю призначеного покарання тяжкості злочину та особі засуджених, неправильним застосуванням кримінального закону та істотним порушенням кримінально-процесуального закону.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Прокуратура вимагає жорсткішого покарання для торговців людьми
26 жовтень, 2012, 10:40