ПриватБанк обіцяє винагороду за інформацію про підрив банкомата*

ПриватБанк обіцяє винагороду за інформацію про підрив банкомата*
ПриватБанк оголосив про гарантовану виплату винагороди в розмірі 20 тисяч гривень за будь-яку інформацію, що допоможе затримати злочинців, які підірвали банкомат у Сумах.

Як повідомила Служба безпеки банку, в ніч на 23 січня невідомі зловмисники, зламавши вхідні двері, проникли в тамбурну прибудову пологового будинку, де підірвали банкомат. Це вже четвертий подібний факт, зафіксований у Сумах. За даними банку, вибух розкрив сейфову частину, і гроші було викрадено. Сума збитку становить понад 100 000 грн. На місці події працювала слідчо-оперативна група територіального ВВС, відкрито кримінальне провадження, працівники Служби безпеки банку активно взаємодіють з правоохоронними органами.

«Це пограбування – апогей цинізму та нахабства злочинців. Вони кинули виклик не лише державному банку, а й усьому українському суспільству. Коли військові АТО захищають кордони від ворога, всередині держави мародери підривають банкомати просто в пологовому будинку. Такий зухвалий злочин не може залишитись безкарним!», – заявив керівник Служби безпеки ПриватБанку Сергій Болотін.

Наразі проведено ряд заходів для посилення захисту об’єктів банку. Відтепер охоронні структури, що взаємодіють з ПриватБанком, прибуватимуть на місце злочину в найкоротший строк. Також банк отримав пропозиції щодо розробки новітньої системи захисту банкоматів і терміналів. Започатковано метод попередження пограбування в разі несанкціонованого розкриття сейфової частини грабіжником. Вбудований електрошоковий пристрій дистанційної дії тимчасово знешкоджує крадія. За цей незначний проміжок часу на місце злочину прибувають охоронні структури.

Зауважимо, що державний ПриватБанк веде активну роботу з покращення взаємодії з національною поліцією. Правоохоронні органи запевнили керівництво банку, що активно допомагатимуть у боротьбі зі злочинністю.

Передати інформацію, що допоможе розкрити або попередити злочинні дії щодо ПриватБанку, можна за телефонами: (056) 716 35 02 або (067) 565 12 34, на e-mail: [email protected], а також будь-яким іншим зручним способом. Анонімність гарантується.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
ПриватБанк обіцяє винагороду за інформацію про підрив банкомата*
01 лютий, 2017, 21:00