«Волинь» на виїзді зіграє з суперником за право виходу до ліги Європи

«Волинь» на виїзді зіграє з суперником за право виходу до ліги Європи
26 жовтня львівський арбітр Юрій Грисьо виведе на поле київського стадіону «Динамо» імені Валерія Лобановського гравців київського «Арсеналу» та луцької «Волині»: вдруге поспіль лучани зустрічатимуться із прямим суперником за право потрапляння у зону Ліги Європи.

Про це повідомляють у офіційні прес-службі ФК Волинь.

Основний склад луцької «Волині» 26 жовтня вранці відбув до Києва на календарний матч 13-го туру із київським «Арсеналом». Матч, який відбудеться у п’ятницю на стадіоні «Динамо» (19.00, трансляція на каналі «2+2»), буде тринадцятим в історії стосунків обох команд в чемпіонатах України.

Наразі перевага у матчах «Волині» та «Арсеналу» на боці київського клубу тільки за різницею забитих й пропущених голів. «Хрестоносці» й «каноніри» виграли по п’ять матчів, двічі зафіксовано нічию, а різниця голів 19:11 на користь киян пояснюється вочевидь найпам’ятнішою поразкою «Волині» в історії чемпіонатів України – 1:8 (17 липня 2002 року). Відзначимо й те, що обидві команди дуже вдало грають одна проти іншої у рідних стінах. Наприклад, баланс матчів на полі «Арсеналу» такий: +4=1-1; 16:5.

Востаннє команди зустрічалися 2 травня цього року. «Арсенал» святкував перемогу 3:0, яка вивела киян у Лігу Європи. Прикметно, що останній гол у тому матчі забив нинішній гравець «Волині» Володимир Аржанов, якого лучани орендували в киян. А от у першому колі «Волинь» здолала «канонірів» із мінімальною перевагою 1:0 (Гобер).

Пригадуючи історію стосунків «Волині» й «Арсеналу», не зайве згадати й поразку, яку ще довго не забудуть прихильники київської команди. Йдеться про домашній поєдинок із «хрестоносцями» у чвертьфіналі Кубка України в квітні цього року, коли «Волинь» витягнула «через не можу» перемогу із рахунком 1:0 (Майкон).

Кращі бомбардири протистоянь обох команд забили по чотири голи. У лучан стільки забив вже легендарний Василь Сачко, у «канонірів» Емануель Окодува.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
«Волинь» на виїзді зіграє з суперником за право виходу до ліги Європи
26 жовтень, 2012, 11:20