«Цей дядя був п’яний»: поховали жінку, яку під Луцьком збив батько екс-прокурора

«Цей дядя був п’яний»: поховали жінку, яку під Луцьком збив батько екс-прокурора
У селі Княгининок Луцького району попрощалися з матір’ю двох дітей, яку днями на узбіччі збив п’яний водій.

Про це йдеться в сюжеті ТСН.

35-річну жінку провели в останню путь всім селом і під калатання шкільного дзвоника. Жінка працювала вихователем у місцевому інтернаті. «Чесна, добросовісна, працьовита, активна. Залишилося двоє дітей», – говорить про загиблу директор навчального закладу Євген Возняк.

Нагадаємо, аварія сталася понеділок, 30 січня, близько 20 години. За кермом автомобіля перебував Володимир Боровик, батько заступника прокурора рівненської області Андрія Боровика, якого 5 липня 2016 року затримали під час спецоперації «Бурштин».

Водій виїхав на смугу зустрічного руху, де й допустив наїзд на пішохода, 35-річну мешканку Луцького району, яка рухалася по узбіччю. Жінка йшла із 7-річним сином. Нетверезий водій із місця пригоди зник.

Чоловік, який був за кермом рейсового автобуса, Юрій розповідає: джип просто хилитався дорогою і перед ним вискочив на зустрічну. «Із питаннями: «Що ти коїш на дорозі?» витягли того чоловіка. Він впав, був дуже п’яний. Я викликав поліцію. Таким чином, не знаючи, що він накоїв ми затримали його. Потім взнали, що він збив жінку», – каже Юрій.

57-річний затриманий виявився батьком екс-прокурора Рівненщини, замішаного у бурштинових оборудках. Чоловік категорично відмовлявся пройти тест на алкоголь і ніяк не міг зрозуміти, чого його затримали.

«Заїхав у Рівне до внуків, вертаюся з Рівненської області, вони кажуть, що я збив людина на смерть», – каже Володимир Боровик і визнає, що в цей день вживав алкоголь. Експертиза виявила понад 3 проміле алкоголю у крові.

«Будь-яка дитина сказала би, що «цей дядя був п’яний». Щоб на стільки в людини не було каяття, навіть маленького, після такого зробленого, це в мене перший випадок за 17 років», – коментує ситуацію лікар-нарколог Сергій Дудка.

За клопотанням прокуратури Волинської області Луцький міськрайонний суд обрав винуватцю ДТП 57-річному Володимиру Боровику запобіжний захід у виді тримання під вартою на 60 діб без можливості внесення застави. Йому загрожує до 8 років позбавлення волі.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
шушара нічого йому не буде це ж батько а ось свідків посадять
Відповісти
Останні новини
«Цей дядя був п’яний»: поховали жінку, яку під Луцьком збив батько екс-прокурора
02 лютий, 2017, 09:17