Володимирські медики пікетують облраду

Володимирські медики пікетують облраду
Працівники Володимир-Волинського територіально-медичного об'єднання приїхали на сесію Волинської облради, аби добитися від ОДА подання на створення госпітального округу.

Акцію почали у четвер, 2 лютого.

Нагадаємо, Волинська ОДА зробила подання у Кабмін на 3 округи: «Луцький» – 488 тисяч людей із центром в Луцьку, до якого ввійдуть Горохівський, Луцький, Ківерцівський, Рожищенський райони. При цьому в районах залишаються багатопрофільні лікарні першого рівня. «Ковельський» округ – майже 376 тисяч людей – Любешівський, Любомльський, Старовижівський, Ратнівський, Шацький, Маневицький, Ковельський, Камінь-Каширський, Турійський райони, Ковель. При цьому в Любомлі, Ратному, Камені залишаються лікарні першого рівня, а в Любешові, Турійську і Шацьку будуть медзаклади планового лікування. «Нововолинський» – Нововолинськ, Володимир, Володимир-Волинський райони, Іваничівський район, 187 тисяч людей. При цьому обіцяють, що жоден медзаклад на Волині не закриють.

За словами голови ОДА Володимира Гунчика, 60% пацієнтів із Володимира їздять лікуватися у Нововолинськ, тому, мовляв, у Володимирі госпітальний округ створювати не варто. Натомість нардеп від 19-го виборчого округу, куди входить місто, Ігор Гузь наполягає на створенні тут госпітального округу.

За словами працівників ТМО, у Володимирі розташовані військові частини, пункт пропуску «Устилуг-Зосин», вокзал та інші важливі об’єкти, тому, мовляв, без госпітального округу не обійтися.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Була статистика що 10% , вже 60% .Комсомольці. скільки брехати можна. Гунчик. за тобою люстрація плаче!
Відповісти
Гунчик, 60% не може їздити лікуватися в Нововолинськ.Брешеш, то май міру! Г....н!
Відповісти