Як у кіно: невідомі в масках пограбували родину

Як у кіно: невідомі в масках пограбували родину
У Рівному зловмисники вчинили розбійний напад на родину.

Індидент трапився учора, 1-го лютого, близько 8-ої ранку, - інформує ГУНП у Рівненській області.

Троє невідомих чоловіків увірвалися до будинку 48-річного рівнянина і, погрожуючи ножем та вогнепальною зброєю членам сім’ї, винесли всі цінні речі, гроші та заволоділи автомобілем.

15-річна донька, збираючись до школи, саме виходила з будинку, коли до оселі увірвалися троє невідомих чоловіків. Їх обличчя прикривали маски. Зі слів потерпілих, в руках одного був пістолет, у іншого – автомат Калашникова. Третій, приставивши ніж до горла неповнолітньої дівчинки, почав вимагати від господаря гроші. Не припиняючи свої дії, нападники почали застосовувати насильство і до 42-річної дружини та 23-річного сина.

Чоловік віддав розбійникам усі заощадження - 8 тисяч доларів. Крім того, зловмисники відкрито заволоділи двома планшетами, п’ятьма мобільними телефонами, ноутбуком, золотими виробами, двома пристроями для відстрілу гумовими кулями та гладкоствольною рушницею. Після цього нападники з усім майном сіли у автомобіль марки "BMW 328", що належить власнику будинку, та зникли у невідомому напрямку.

Правоохоронці за фактом розбою, поєднаного із насильством, що є небезпечним для життя чи здоров’я потерпілих, вчинений за попередньою змовою групою осіб, поєднаний із проникненням у житло, розпочали досудове розслідування за частиною 3 статті 187 Кримінального кодексу України.

Крім того, проводиться досудове розслідування за частиною 3 статті 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом). Уже через декілька годин поліцейські розшукали викрадену іномарку. Вона стояла за півтора кілометри від Рівного неподалік головної дороги у напрямку Млинова. Її після огляду одразу повернули власнику під розписку.

Наразі тривають слідчі та розшукові заходи.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Як у кіно: невідомі в масках пограбували родину
02 лютий, 2017, 15:10