Відеокамери на вулицях волинського міста завдали удару по злочинності

Відеокамери на вулицях волинського міста завдали удару по злочинності
За допомогою камер відеоспостереження, які встановили на ковельських вулицях, поліція зуміла розкрити чимало злочинів та адмінправопорушень.

Про це повідомив начальник відділу з питань діяльності правоохоронних органів, оборонно-мобілізаційної та кадрової роботи Ковельської міськради Валерій Мацюк.

У громадських місцях Ковеля облаштували системи візуального спостереження за дотриманням правопорядку та безпекою громадян. На це з міського бюджету виділили понад 94 тисячі гривень.

На сьогодні відеокамери встановлені в центральній частині міста, на Привокзальній площі, а також на вулицях Незалежності (в районі «Черьомушок»), Володимирській (біля супермаркету «Вопак»), на важливих перехрестях: Володимирська – Незалежності – Сагайдачного та Брестська – Ватутіна – Ярослава Мудрого.

Завдяки фіксації усіх подій на цих територіях, вдалось розкрити за «гарячими слідами» 16 вуличних злочинів. Це також допомогло виявити протягом 2016 року понад 1700 адміністративних правопорушень, у 2015 році - 1350.

Крім того, встановлення камер відеоспостереження позитивно вплинуло на викриття порушень, пов’язаних з правилами зупинки та паркування, документування уже вчинених ДТП. Якщо у 2015 році працівники ДАІ зафіксували майже 550 правопорушень, то минулоріч на зловмисників склали 930 адміністративних протоколів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Відеокамери на вулицях волинського міста завдали удару по злочинності
02 лютий, 2017, 17:41