Резонансна справа Мігаса - в суді

Резонансна справа Мігаса - в суді
Суд розпочне розгляд кримінального провадження щодо бізнесмена Володимира Мігаса, який у грудні минулого року на пішохідному переході збив 16-річного Владислава Андрушківа.

Про це стало відомо під час підготовчого судового засідання, яке відбулось у Луцькому міськрайонному суді в четвер, 2 лютого.

На судове засідання з'явився сам обвинувачений Володимир Мігас, його захисник адвокат Максим Мохнюк, законний представник постраждалого, батько Владислава Володимир Андрушків та представник сторони потерпілого Олександр Стасюк.

На початку судового слухання прокурор оголосив два клопотання, які стосувалися продовження дії запобіжного заходу та обмеження користування спеціальним правом, а саме щодо керування транспортних засобів на 60 діб.

Зауважимо, що сам обвинувачений Володимир Мігас не заперечував ні проти задоволення цих клопотань, ні проти здійснення журналістами відеозйомки.

Його адвокат Максим Мохнюк не заперечував проти задоволення цих клопотань, але просив дозволити Мігасу відвідувати Горохів, де знаходяться виробничі потужності його підприємства.

Зрештою, головуючий по справі суддя Михайло Квятковський задовольнив клопотання та призначив справу до судового розгляду на 9 лютого о 14:30 .

Нагадаємо, на початку грудня 58-річний мешканець Луцького району, директор одного із приватних підприємств Володимир Мігас, перебуваючи за кермом автомобіля Mercedes у стані алкогольного сп’яніння (3,05 проміле), допустив наїзд на 16-річного хлопця на пішохідному переході на вулиці Дубнівській.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.