У Луцьку благодійною акцією збиратимуть гроші для діток із вадами зору

У Луцьку благодійною акцією збиратимуть гроші для діток із вадами зору
Фонд «Серце до серця» організовує ХIІ Всеукраїнську благодійну акцію, в рамках якої збиратимуть гроші для придбання медичного обладнання для дітей із вадами зору.

Акція триватиме з 9 березня по 9 квітня 2017 року, – повідомляють у прес-службі Луцької міської ради.

Починаючи з 2006 року Всеукраїнським благодійним фондом «Серце до серця» в усіх регіонах України реалізовується щорічна благодійна акція зі збору коштів для лікування дітей з різними вадами. На зібрані кошти фонд закуповує медичне обладнання та безкоштовно передає у користування в обласні дитячі лікарні України.

Всеукраїнський благодійний фонд «Серце до серця» веде громадську діяльність з метою розвитку волонтерського руху в Україні. Тож організація збору коштів в рамках акції, є тільки одним з методів реалізації даної мети.

Волинь щорічно бере активну участь у проведенні зазначеної акції. Лише за результатами минулого року завдяки Всеукраїнській благодійній акції «Серце до серця», яка тривала з 4 по 24 квітня 2016 року, на території нашої області було зібрано 144 875, 04 грн, на які закуплено медичне обладнання: перфузор компакт (шприцевий інфузійний насос), пульсоксиметр/монітор GIB з акумулятором і зарядним пристроєм, монітор пацієнта ЮМ-300-15, шприци перфузори 50 мл з голкою для забору медикаментів.

Загалом протягом 2007-2016 років за підтримки громадських організацій, органів студентського та учнівського самоврядування, навчальних закладів, органів державної влади та місцевого самоврядування, засобів масової інформації та бізнес-структур було зібрано 1 758 873,89 грн. На ці кошти було придбано та передано у безкоштовне користування Волинському обласному дитячому територіальному медичному об'єднанню нове медичне обладнання.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А в якій лікарні те все обладнання стоїть?
Відповісти
Медичне обладнання, яке закупляється на зібрані кошти в період проведення акції "Серце до серця" передається в Луцьку обласну дитячу лікарню.
Відповісти
в рамках нового проекту «Підтримка розбудови інституційної спроможності об’єднаної територіальної громади» - конкурс для ОТГ від ІГС:
http://www.csi.org.ua/konkurs-dlya-otg/
Відповісти
Останні новини
У Луцьку благодійною акцією збиратимуть гроші для діток із вадами зору
03 лютий, 2017, 10:34