В Україні обмежили рух транспорту на автошляхах

В Україні обмежили рух транспорту на автошляхах
У зв'язку з різким погіршенням погодних умов у Київській, Черкаській, Вінницькій, Житомирській, Хмельницькій та Закарпатській областях обмежили рух транспорту.

Про це повідомили в «Укравтодорі», – пише ТСН.

« 05-00 3 лютого в Черкаській області вводиться тимчасове обмеження руху великогабаритного, великовагового та пасажирського транспорту на автодорогах: М-05 Київ – Одеса (км 143+028 – км 274+360) та М-12 Стрий – Тернопіль – Кропивницький – Знам'янка (км 513+515 – км 578+928)», – йдеться у повідомленні.

Також було обмежено рух автобусів та великовагових транспортних засобів у Київській та Вінницькій областях. Водночас у Вінницькій та Житомирській областях наразі обмежено рух лише автобусів – для недопущення ДТП та уникнення заторів.

Окрім цього через перелив води на 117-118 км автодороги Р-21 Долина – Хуст рух для легковиків тимчасово призупинили.

«Із 21-30 2 лютого рух по автодорозі Свалява – Мукачеве перекрито для транспорту через перелив води висотою близько 20 см через дорогу місцевого значення О-071001 Свалява – Мукачеве, в с. Пасіка Свалявського району», – пишуть у відомстві і додають, що на дорозі здійснюються заходи з влаштування загороджень мішків із піском. Як зазначається, водії можуть об'їхати автодорогою М-06, яка проходить паралельно.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.