Після обурення батьків на Волині відновили харчування дітей у школах

Після обурення батьків на Волині відновили харчування дітей у школах
У Любомльському районі на Волині відновили харчування дітей у загальноосвітніх школах.

Про це повідомляє Район. Любомль.

У 2017 році в навчальних закладах району призупинили харчування учнів 34 шкіл. Виняток становили тільки діти-пільговики. Це викликало обурення серед батьків і старшокласників. Адже, як відомо, більшість дітей, які навчаються у сусідніх селах, виїжджають до школи о 08:00, а повертаються додому о 16:00. За цей час дехто з них купить булку, комусь мама приготує бутерброд, а ще хтось – нічого.

Чотири останні місяці 2016 року безоплатно харчували ще 15 учнів із малозабезпечених та із сімей зі складними обставинами, постраждалих від аварії на ЧАЕС, усіх із початкових класів. Частину коштів виділяли сільради, які зараз переформовуються у громади, поки не визначені у фінансуванні.

«Як і кожного року, нині проходять засідання тендерної комісії. Частина продуктів доставлятиметься минулорічними постачальниками, частину привозитимуть із-за меж району. Це масло вершкове, риба, кисломолочні продукти. Уже підписана угода з підприємцем Софією Дячук на закупівлю м’яса. Так як овочами школи переважно забезпечені, то найближчим часом розпочнеться харчування», - розповіла начальник відділу освіти Любомльської РДА Надія Савош.

Із 2 лютого розпочато харчування: м'ясо і рибу в заклади завезено.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.