«БудуйТіло» повертається: анонс другого сезону

«БудуйТіло» повертається: анонс другого сезону
Як ми і обіцяли, у лютому на ВолиньPost розпочинається другий сезон проекту «БудуйТіло», у рамках якого учасники «будуватимуть» атлетичну фігуру спільно із персональним тренером Віталієм Андрейчуком. Крок за кроком «піддослідні» спортсмени-початківці бігатимуть та тягатимуть гантелі до стрункого тіла та апетитних форм.

Виклик «схуднути до літа і до купальників» прийнято!

«Будувати» тіла учасників рубрики традиційно будуть партнери проекту - фітнес-центр «Maximus» та персональний тренер Віталій Андрейчук.

«Мені 28 років, спортом займаюся з дитинства. Маю розряд по кіокушин карате. З 2013 року займаюсь бодібілдингом. Спочатку це було хоббі, а зараз це мій спосіб життя», - розповідає тренер.


ЧИТАТИ ІНТЕРВ’Ю З ТРЕНЕРОМ


Віталій – учасник змагань із менсфізік в Україні, є віце-чемпіоном Волинської області 2015 року. На чемпіонатах України тренер входив до десятка кращих спортсменів. Персональним тренером Віталій працює з 2015 року, спеціалізується на схуднення та нарощуванні м’язової маси.



Тренер зізнається, що вже скучив за інтенсивними заняттями зі своїми підопічними, тож із нетерпінням чекав другого сезону.

«Мені хочеться допомагати людям та бути активним у своїй справі. Я вже дуже очікував другого сезону, адже ми плануємо розширити програму», - зізнається Віталій.

Учасники другого сезону займатимуться 3 місяці. Протягом цього часу тренер підготує план харчування, розробить режим та навіть візьметься за здоров’я учасників – вони здадуть загальні аналіз, аби детальніше вивчити стан організму. Тренер також допоможе зібрати продуктовий кошик, який дозволить харчуватися здорово. Одним словом, Віталій обіцяє максимум уваги та зусиль над учасниками.

«В передчутті тренувань я вже задоволено потираю руки. Моральний стан в учасників бойовий, тож можна працювати», - підсумував тренер.

Героями другого сезону стали приватний підприємець, активіст «Самооборони Волині» Олександр Ніколайчук та директор департаменту соціальної політики Луцької міської ради Тетяна Книш.

За словами Олександра, у школі він займався дзюдо та боротьбою, згодом бігав у футбол. Протягом трьох років чергує складі групи швидкого реагування Самооборони Волині, тож не може дозволити собі бути у поганій формі. Останні декілька місяців він ходить у тренажерку, проте помітних результатів немає.

«Але з тренером, я впевнений, справа піде значно веселіше», - каже учасник. Олександр розповідає, що отримавши пропозицію худнути, майже не вагався.



«Якщо треба, готовий і свідомість на доріжці втрачати, і вмирати там. Але життя тільки починається», - жартує Олександр. За мету для себе він поставив скинути 5-7 кілограмів та прибрати боки і «пивний» животик.

Учасник налаштований рішуче, але зізнається, що важко буде встояти перед кулінарними здібностями дружини.

«Вона дуже смачно готує, і я думаю, відмовитися буде важко. Але я чоловік впертий, якщо вже взявся за щось, то обов’язково дійду до цілі. Впевнений, що з допомогою тренера Віталія саме так і станеться», - підсумував учасник.



За словами Тетяни, для неї основна мотивація – наближення літа та мегапотужні свята. Крім того впевнена, що кожна людина має популяризувати здоровий спосіб життя, тому з легкістю погодилася на пропозицію приєднатися до проекту.

«У цьому випадку надзвичайно хочу вірити в те, що від початку до кінця пройду ці випробування», - зазначає Тетяна. Каже, трохи страшнувато ставати на ваги, але ситуацію усвідомлює. Щодо того, що хоче покращити у власній фігурі, скромно зазначає – все.



«Я хочу і схуднути і підтягнутися. Я, як дівчинка, хочу результати вже завтра, і кубики скрізь. Але, сподіваюся, до бодібілдингу ми не дійдемо», - жартує чиновиця.

Тетяна розповіла й про свій попередній спортивний досвід, а це по декілька занять у спортзалі, адже очікуваного результату не видно одразу. Проте цього разу налаштована рішуче.

«Буду плакати і кричати не хочу, але далі йтиму до цілі. 80% моїх близьких ще не знають, що я беру участь у проекті. Це буде для них сюрпризом», - усміхається Тетяна.



Крім того Тетяна ставить за мету - популяризацію здорового способу життя.

Тож учасники вже взялися працювати над своїми тілами. Вони тричі на тиждень - у вівторок,четвер та суботу - тренуватимуться під пильною опікою тренера. Попереду – тижні тренувань та здорового харчування. Як це відбуватиметься і яких результатів вдасться досягти – слідкуйте у рубриці «БудуйТіло», яка виходитиме у середу на ВолиньPost, а також на наших сторінках у Facebook та Instagram.

Спортивний партнер рубрики - Фітнес-центр "MAXIMUS" - сучасна фітнес-зала з Crossfit зоною. Тел. 066-466-96-26, Луцьк, вул. Електроапаратна, 4. Сайт: maximus.lutsk.ua.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
«БудуйТіло» повертається: анонс другого сезону
15 лютий, 2017, 13:00