В облраді «наїхали» на Кватирка «на біс»

В облраді «наїхали» на Кватирка «на біс»
Перший заступник голови Волинської облради Олександр Пирожик стверджує, що борги облуправління лісового та мисливського господарства та підпорядкованих йому підприємств сягнули 122 мільйонів гривень.

Про це Пирожик написав у Facebook.

За словами Пирожика, начальник Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства Олександр Кватирко намагається всіляко виправдати свою бездарність і некомпетентність, в результаті чого депутати обласної ради практично висловили йому недовіру.

«Аби волиняни могли скласти для себе об’єктивну думку про дійсний стан справ у лісовій галузі на Волині, наведу фрагменти відповідей на запити обласної ради, які надійшли у т. ч. від контролюючих органів. Зважаючи на значний обсяг матеріалів, не даю повні тексти відповідей. Однак навіть із наведеного очевидно, що борги ВОУЛГ та підпорядкованих йому підприємств при Кватирку сягнули майже 122 мільйони гривень», - стверджує депутат.

Він зазначив: «В цьому легко переконатись, додавши суми збитків, завданих лісовому господарству Волині, які надали відповідні інституції. Зокрема: через порушення природоохоронного законодавства – майже 14,5 млн. грн.; через порушення фінансової дисципліни – понад 19 млн. грн; внаслідок кредиторської заборгованості – майже 88,5 млн. грн».

Нагадаємо, Волиньрада рекомендувала профільному міністерству звільнити начальника Волинського облуправління лісового та мисливського господарства Олександр Кватирка із займаної посади.

Натомість Кватирко заперечив звинувачення, які лунали на його адресу під час сесії облради.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Гнати того Кекса треба з тої ради, сам за все своє життя собачої будки не збудував.
Відповісти
Не плакатись треба на цілий світ панові Кватрико і підручники з економіки переписувати на запити обласної ради.Рахувати треба навчитись самому і тих навчити, хто листи підписує:
19231+9976+3452+21544+4708=58911, а не 29528.
Відповісти
Зате завтра, в примусовому порядку з лісових господарств Волині,будуть відправлені автобуси до Луцька,з робітниками для проведеня мітингу задля підтримки (ненавистного для них же) -Кватирка.Ось така от "петрушка".
"в Україні зло не переможне"
Відповісти