Із Волині відправили в Авдіївку 20 тонн допомоги

Із Волині відправили в Авдіївку 20 тонн допомоги
Волиняни зібрали для мешканців Авдіївки двадцять тонн гуманітарної допомоги.

Відправлення вантажу відбулося сьогодні, 3 лютого, під ОДА, - пише Волинський інформаційний портал.

Нагадаємо, ще від минулого тижня мешканців житлових районів Авдіївки, що на Донеччині, масово почали обстрілювати ворожі війська. За цей час повністю знищили гуманітарний центр, продовжують страждати від обстрілів військові та мирне населення краю.

«Все тут ми спільно з нашим місцевим бізнесом, представниками держустанов та організацій у найкоротші терміни зібрали гуманітарний автомобіль, заповнений медикаментами, продуктами харчування, теплим одягом та будівельними матеріалами», – сказав голова ОДА Володимир Гунчик. Він подякував за розуміння та підтримку всім тим, хто вже неодноразово продовжує допомагати мешканцям Луганської та Донецької областей.

Прапор області губернатор передав водіям вантажівки та попросив передати, що волиняни не лише зі зброєю у руках роблять усе від себе можливе, а й всіляко підтримують постраждалих жителів східних регіонів.

Тож наповнена автівки з Волині вже завтра буде у Краматорську, оскільки й нині Авдіївку продовжують інтенсивно обстрілювати. Тож вантаж передаватимуть мешканцям вже там за необхідністю.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
збирає добровольців для відбудови Донецька!
Відповісти