У рожищенських школярів - новий автобус

У рожищенських школярів - новий автобус
3 лютого в загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів села Переспа мали радісну подію – вручення нового шкільного автобуса.

Привітати громаду та вручити новий транспорт приїхали голова райдержадміністрації Інна Гайворонська, заступник голови Інна Сергійчук, начальник відділу освіти та молоді райдержадміністрації Ігор Кузава та його заступник Василь Масюк, - повідомляють у Рожищенській РДА.

Привітавши школярів, батьків та педагогічний колектив з цією знаковою подією керівники району підкреслили, що влада не повинна бути осторонь підростаючого покоління, тому головне завдання громади – створити сприятливі умови для навчально-виховного процесу школярів.

Від імені громади подякували владі за подарунок Переспівський сільський голова Віктор Лук'янчук та представники батьківського комітету.

Віктор Петрович зазначив, що за сприяння районної та обласної влади діти з навколишніх сіл будуть долати шлях до школи в комфортних умовах.

Автобус придбаний у рамках програми "Шкільний автобус" на умовах співфінансування з державного та місцевого бюджетів. Потреба у забезпеченні навчальних закладів транспортними засобами зумовлена процесом оптимізації шкіл.

Після всіх урочистостей настоятель місцевого храму освятив автобус і учні вперше проїхалися навколо школи в новенькому транспорті.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У рожищенських школярів - новий автобус
05 лютий, 2017, 08:53