У Камінь-Каширських садках дітей хочуть харчувати лише за батьківські кошти

У Камінь-Каширських садках дітей хочуть харчувати лише за батьківські кошти
Голова Камінь-Каширської районної ради видав розпорядження «Про скликання шістнадцятої сесії районної ради сьомого скликання».

Сесія запланована на 15 лютого і на ній мають намір розглянути, зокрема, план роботи депутатів райради на перше півріччя та заслухати звіт про виконання районного бюджету за 2016 рік, повідомляє Район.Камінь.

Окрім того серед ряду інших питань на порядку денному стоїть встановлення оплати за харчування у дошкільних навчальних закладах району.

У проекті рішення передбачено, що від початку 2017 року сніданки, обіди, підвечірки у ДНЗ району готуватимуть лише за батьківські кошти.

Відтак, у разі підтримання депутатами такого рішення, батькам доведеться платити за харчування дитини віком до 3-х років 13 гривень в день, а старших 3-х років – 15 гривень в день.

Можуть звільнити від оплати за харчування дітей-сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування та дітей інвалідів. А також вихованців дошкільних закладів – дітей загиблих учасників АТО.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вважаю ,що харчування дітей має бути прерогативою суто батьків. Маєш дитину - відповідай за неї. Для багатьох наших громадян народження дітей стало свого роду заробітком. Держава ж платить. Питання чи стануть ці діти достойними громадянами не розглядається. В поліських районах багатодітні сімї - це вікова традиція. Але ж , народ, за задоволення треба платити. Народили - годуйте....
Відповісти
ну було погано..зато тепер краше стало..домайданились
Відповісти
Останні новини
У Камінь-Каширських садках дітей хочуть харчувати лише за батьківські кошти
05 лютий, 2017, 12:28