Про що говорив лідер гурту «Антитіла» з луцькими студентами

Про що говорив лідер гурту «Антитіла» з луцькими студентами
Лідер гурту «Антитіла» Тарас Тополя у Луцьку зустрівся з місцевими студентами та своїми шанувальниками. Творча зустріч у рамках тематичних поїздок Україною відбулася 3 лютого у приміщенні Луцького районного будинку культури.

Про це повідомляє ВІП.

Розпочав Тарас Тополя зустріч із того, що така можливість, можливість поговорити про все, що тільки кого цікавить, – унікальна, адже на концертах вокаліст всю енергію викладає у піснях, а на розмови не вистачає часу та сили. «Тож сьогодні лише говоритимемо, а співати буду на концерті у вас 23 лютого», – зазначив Тополя.

Тож дві години зустрічі минули і для співака, і для шанувальників колективу – як одна мить. Говорили про різне: від початку вокальної творчості, перших пісень та власних треків, до спогадів про Кузьму, спільних проектів з Alyosha та новий пісенний тур.

Та найбільше цікавило присутніх, чи не планують «Антитіла» почати співати іншими мовами, що дозволить колективу вийти на широку публіку. На це Тарас Тополя відповів, що найголовніше для нього писати якісну музику, музику, яку би хотіли слухати за її змістове наповнення.

«Але, виконуючи пісні українською, набагато важче просунутися на закордонного слухача. Бо хто там слухає українські пісні. От ви, пісні на хінді часто вмикаєте вдома, а португальською заспіваєте щось, чи може сирійських наспівів трохи знаєте? Звісно, що ні. Наразі англійська – мова домінантна. Тож, якщо виходити на багатомільйонні радіостанції, звісно, без англійської ніяк. Поки ще про це не думаємо, але й не виключаємо такої можливості», – розповів лідер «Антитіл».

Завершили зустріч розмовами про волонтерство, безвізовий режим та плани улюбленого гурту на найближчі роки. А на питання, про що сьогодні мріє Тарас Тополя, співак відповів: «Хочу, аби мої діти жили в цій країні. І вам бажаю, аби і ваші діти тут залишилися. А для цього нам з вами треба дуже старанно відстоювати та берегти те, що маємо», – підсумував він.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.