На Волині рятувальники гасили 5 пожеж

На Волині рятувальники гасили 5 пожеж
У Волинській області протягом минулих вихідних, 4-5 лютого, рятувальники ліквідували 5 пожеж.

Про це повідомляє прес-служба ДСНС у Волинській області.

Зокрема, в селищі Колки Маневицького району 4 лютого о 09:22 загорілася цегляна господарська будівля. Під час пожежі чоловік отримав опіки обличчя та двох китиць, якого госпіталізували в Луцьку клінічну лікарню, стан потерпілого середньої важкості. Ймовірна причина пожежі - необережне поводження з вогнем власника.

У селі Лемешів Горохівського району горіла цегляна господарська будівля. Вогнем було знищено покрівлю, 2 м.кв. перекриття, 5 тонн сіна. Ймовірна причина пожежі - несправність пічного опалення.

В селі Смолигів Луцького району горів цегляний житловий будинок. Вогнем було знищено внутрішнє дерев’яне оздоблення стіни та пошкоджено стіни. Причина пожежі встановлюється.

А у селі Березичі Любешівського району трапилась пожежа в лазні з піноблоків. Вогнем було знищено 80% будівлі, пошкоджено перекриття і стіни житлового будинку. Ймовірна причина пожежі - несправність пічного опалення.

Також у селі Пірванче Горохівського району загорілася хата пустка крита металевим листом. Ймовірна причина пожежі - необережне поводження з вогнем невідомих осіб.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Волині рятувальники гасили 5 пожеж
06 лютий, 2017, 10:48