Війна змінює людей, - волинський боєць

Війна змінює людей, - волинський боєць
Попри те, що в найгарячіших точках зони АТО бійці колишньої 51-ї окремої механізованої бригади з Волині прийняли на себе важкий удар, про їхній героїзм чомусь – мовчок.

Про це в інтерв’ю Бугу заявив демобілізований учасник АТО Дмитро Шеменюк.

Він – звичайний чоловік, котрого призвали на війну, як і тисячі інших українських солдатів. Під час першої мобілізаційної хвилі свою повістку отримав житель села Березовичі Володимир-Волинського району, батько двох дітей Дмитро Шеменюк.

«Хочу сказати, що по телевізору показують такі бригади, як 72-у, 54-у, 82-у, а за 51-у – мовчок. А чому ж так, коли кругом була 51-а? Розповідають ЗМІ, що діяли спецгрупи. Які спецгрупи, коли в Іловайську була 51-а, Савур-Могила – 51-а. Це героїчна бригада, котра прийняла на себе важкий удар, а влада її за це нагородила перейменуванням в 14-ту і зараз судить її воїнів. Хіба це українська влада так повинна відноситись до своїх захисників? Це влада зрадників, котрі постійно здають наші позиції і наживаються на крові полеглих хлопців», - обурюється воїн.

Він зазначив: «Війна змінює людей. Кожного по-своєму, але змінює всіх. Можна себе всього завішати медалями, але в медалі є дві сторони: одна – світла, а інша – темна. І коли ти нагинаєшся медаль перевертається, і стає видно іншу сторону. Я досі не можу зрозуміти, як в період війни, коли кожного дня проливається кров українського народу, можуть їхати через кордон з ворогом фури, вагони… І ніхто з керівництва країни і правоохоронців про це не знає?!»


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.