Волинян закликають без потреби не вирушати в дорогу

Волинян закликають без потреби не вирушати в дорогу
Упродовж останньої доби погіршились погодні умови. Зокрема, посилилась ожеледь, налипання мокрого снігу.

Згідно з інформацією управління ДСНС України в області, ніяких надзвичайних ситуацій, спричинених зміною погоди, на території області не зафіксовано, – повідомляє ВРД НСТКУ.

Проте служба автомобільних доріг в області попереджає: у зв’язку із погіршенням погоди, погіршився і стан доріг. Тому водіям потрібно бути уважними й обережними.

«Ситуація на автомобільних дорогах загального користування Волинської області упродовж останніх двох діб значно погіршилася. Опади та мінусова температура спричинили ожеледицю на дорогах. За ці дні облавтодором здійснювалось все можливе і неможливе для забезпечення проїзду, на дорогах працювала спеціальна техніка. На жаль, синоптики обіцяють подальше погіршення погодних умов, особливо сильні снігопади очікуються сьогодні вночі. Паливно-мастильними матеріалами облавтодор забезпечений з резервів області, оскільки фінансування у січні було повністю відсутнє», – розповів начальник служби автомобільних доріг в області Анатолій Посполітак.

Посполітак закликав усіх перевізників,водіїв і пішоходів бути особливо обережними на дорогах і без нагальної потреби не вирушати в дорогу.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.