«Інтернет – це урбанізоване сарафанне радіо», - відомий музикант у Луцьку

«Інтернет – це урбанізоване сарафанне радіо», - відомий музикант у Луцьку
Музикант Тарас Тополя став учасником рубрики "ЦИТАТНИК" на ВолиньPost.

3 лютого, в Районному будинку культури, що в Луцьку на вулиці Ковельській, він зустрівся з молоддю й розповів про свої перші музичні поривання, про те, як переспівав Віктора Цоя у 6 років, чому батьки заборонили займатися музикою та його баченням, яким має бути пісенний конкурс «Євробачення».

Публікуємо уривок статті:

*****

Соціальну мережу «Вконтаке» не завжди веду я. Тому що там іноді відбувається дивна активність. Наприклад, пишуть мені «Привет. Как дела?» або «Шо робиш?», а бувало таке, що присилають фотографії власних… геніталій!

Пригадую, як в 2008-му році з інтернетом була «лажа». Щоб переглянути відео потрібно ставити на завантаження, а паралельно йти готуват иїсти на кухні, говорити по телефону, прибирати вдома.

В 10 чи 11-му класі мої батьки заборонили мені займатися музикою, тому що через неї я не мало часу приділяв навчанню.

На перших порах гурт «Антитіла» нікому не був потрібен, не цікавий. Звісно, що концертів було мало. Я взагалі не був певний чи зможу елементарно заробитисобі на життя. Добре, що цей етап ми, Слава Богу, пройшли.

Пам'ятаю ще коли вступав в університет, стояв біля дошки для абітурієнтів. Там був великий натовп людей, які стовбичили й переписували важливу інформацію, яку тоді не можна було «сфоткати». І ось чую з-під котроїсь підмишки: «Ну поступили в «акадємію». Чого поступаєм? Бо нагодують, одягнуть, а потім «випуститься» піде «работать» участковим чи «слєдоватєлом». Ну куда поступить!». Я розумію чітку мотивацію мами – «пристроїти» свого сина, щоб став другим «человеком на районє».

Інтернет – це урбанізоване сарафанне радіо.

ЧИТАТИ СТАТТЮ ПОВНІСТЮ

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
«Інтернет – це урбанізоване сарафанне радіо», - відомий музикант у Луцьку
07 лютий, 2017, 01:33