Заступник директора луцького заводу, якого судять за п’яну їзду, опинився в лікарні

Заступник директора луцького заводу, якого судять за п’яну їзду, опинився в лікарні
Заступника директора заводу «Мотор» Володимира Заяця судять за п’яне водіння, ДТП і непокору поліції. Зокрема, 6 лютого повинен був відбутись останній суд у цій справі, однак підозрюваний ліг до лікарні.

Про це повідомляє Волинь24.

Нагадаємо, 16 листопада 2016 року патрульні поліцейські оформлювали ДТП поблизу заводу «Мотор». Тоді ж з воріт підприємства виїхав білий автомобіль Ssang Yong. Повернувши на вулицю Ківерцівську, авто обдерло бік припаркованому край дороги ВАЗу.

Поліцейські тоді підійшли до машини. З місця водія вийшов чоловік - який став доводити, що не був за кермом. Чоловік виявився заступником директора заводу Володимиром Заяцем.

Наразі його підозрюють у скоєнні правопорушень, передбачених статтями 185 (злісна непокора працівникам поліції), 130 (кермування у стані сп’яніння) та 124 (порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів) КУпАП.

Нагадаємо також, під час минулого судового засідання Володимир Заяць запевнив, що за кермом того злощасного дня не сидів. Натомість автомобілем кермував заступник начальника служби охорони Олександр Гречановський. Водночас свідки заплутались, де ж саме сидів підозрюваний – збоку водія чи ззаду нього.

Останній суд у цій справі повинен був відбутись 6 лютого. Однак, на засідання не з’явився головний фігурант. Як пояснив Сергій Міліщук, адвокат Володимира Заяця, його 2 лютого госпіталізували в стаціонар Луцького військового гарнізонного госпіталю з діагнозом «ішемічна хвороба серця».

«Він вже після суду був ніякий», - пояснює чоловік.

Захисник попросив перенести судове засідання, мовляв справу розглядати без підозрюваного не можна, бо це порушує його право на захист.

На думку адвоката, на одужання Заяцю потрібно близько десяти днів.

Зрештою, суддя Ігор Ясельський вирішив перенести суд на 15 лютого.

Зауважимо, що 16 лютого минає три місяці з моменту правопорушень, у скоєнні яких підозрюють Володимира Заяця. А відповідно до Кодексу про адміністративні правопорушення, винного можна привернути до відповідальності не пізніше, як через три місяці з дня вчинення правопорушення.

У військовому госпіталі тим часом підтвердили, що Володимир Заяць лікується у них з 2 лютого. Медики відмовились розголошувати діагноз та стан здоров’я свого пацієнта, однак пояснили, що в середньому лікування у стаціонарі триває 12-14 днів. Також вони запевнили, що Володимир Заяць не може виходити за межі медичного закладу, поки лікується у ньому.

Сам же заступник директора заводу «Мотор» від коментарів про стан свого здоров’я розповідати теж не захотів, однак журналістам вдалось його побачити у лікарняній палаті.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: суд, ДТП, Волинь
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
у такому разі перебіг термінів призупиняється
Відповісти
Типова план, отаких г.....нів
Відповісти
Останні новини
Заступник директора луцького заводу, якого судять за п’яну їзду, опинився в лікарні
06 лютий, 2017, 20:21