Волинські громади з порушенням подають проекти на фінансування

Волинські громади з порушенням подають проекти на фінансування
Від волинських громад на фінансування з обласного бюджету у 2017 році претендують 55 проектів. Щоправда, тільки третина дотрималися вимог при подачі документів.

Про це йшлося під час наради в ОДА з питань реалізації інвестиційних проектів у 2017 році, - пише Волинський інформаційний портал.

Начальник управління міжнародного співробітництва та європейської інтеграції ОДА Юрій Кресак повідомив, що відбір конкурсу ще триває. Зараз уже подали 55 проектів сільські, селищні та районні рад, а також об’єднані територіальні громади Волині.

Утім, лише 18 із них повністю дотрималися формального конкурсу та подали повні пакети документів. Так, Кресак зауважив, що переважно учасники конкурсу подавали або електронний варіант, або тільки паперовий. «Хочу наголосити, що проект, поданий без електронної версії, не буде розглядатися взагалі, то чи варто цим нехтувати?» – зауважив Кресак.

З його слів, траплялося, коли при наявності і того, і іншого, електронну версію через збій програми не змогли «відкрити» в ОДА. Тож Кресак зауважив, що у цих випадках треба перенадіслати документ.

Перший заступник голови Волинської ОДА Сергій Кошарук попросив голів райдержадміністрацій та керівників відповідних управлінь звернути увагу на ці зауваження та виправити їх упродовж тижня, якщо на місцях потребуватимуть допомоги працівників ОДА, повідомити про це.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волинські громади з порушенням подають проекти на фінансування
07 лютий, 2017, 12:42