Гурт «ТІК» влаштував у Луцьку «Euroдвіжн»

Гурт  «ТІК» влаштував у Луцьку «Euroдвіжн»
У Луцьку гурт «ТІК» зіграв перший концерт всеукраїнського туру «Euroдвіжн». До слова, з цим туром виконавці поїдуть в усі області України.

Концерт відбувся у понеділок, 6 лютого.

Музиканти виконали як добре відомі хіти «Вчителька», «Свєта», «Сірожине пірожине», так і нові запальні композиції «Робот» та «АЛЬО-НА». «ТІК» також представив луцькій публіці ті пісні, які досі ніде звучали. Зокрема, лідер гурту Віктор Бронюк виконав улюблену пісню своєї бабусі у власній оборобці.

Він декілька разів перепитував у лучан: «На Львів дорогу вже зремонтували чи нє?»

А потім розповів глядачам історію про лист до Святого Миколая.

«Зупинилися ми там в одному місті, і так обабіч дороги під снігом знайшли конвертик. Хтось з хлопців його підняв, а виявляється то лист до Святого Миколая. Писав його хлопчик Тарас. Писав: «Дуже мрію виступити в Луцьку», - розповів Віктор Бронюк.

Автором цього листа виявився відомий львівський музикант та радіоведучий Тарас Гаврик. Він піднявся на сцену з глядацького залу й виконав разом з гуртом одну з відомих пісень «ТІК».

Окрім розважально-іронічних пісень, глядачі мали нагоду почути й ліричні композиції гурту «ТІК». Однією з них стала пісня «Запах війни».

«Сьогодні ми розпочинаємо досить велике турне. Ми плануємо проїхати в усі області України. На жаль, не потрапимо цьогоріч у Крим, не потрапимо в Луганськ, не потрапимо в Донецьк, але хотів би зараз все ж таки пригадати тих, хто зараз оберігає мир і спокій на східних рубежах країни. Пам’ятаємо, цінуємо, пишаємось!» - анонсував виконання композиції Віктор Бронюк.

За традицією гурту, яку «ТІК» зберігає понад три роки, концерт завершився піснею «Так, я люблю Україну!».


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Луцьк, ТІК
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Похоронили мера,привезли тіло 26-річного хлопця,який загинув на Сході..а люди веселяться..танцюють..нема нічього святого..могли б хоч до кінця тижня траур витримати..за 15км від Луцька люди плачуть,прощаються з Героем...як може бути мир і злагода в краіні,якщо люди не шанують один одного..нема співчуття ніякого...
Відповісти