У ПриватБанку активно боряться з пограбуванням банкоматів*

У ПриватБанку активно боряться з пограбуванням банкоматів*
Останніми днями в різних областях України завдяки оперативним діям правоохоронців і підрозділів безпеки банківських установ вдалося затримати грабіжників, які намагалися пограбувати фінансові установи.

Так, 2 лютого в Чернівцях управління карного розшуку спільно з управлінням «КОРД» у Чернівецькій області «на гарячому» впіймали двох чоловіків, які обікрали банкомат однієї з фінансових установ.

Як з’ясували поліцейські, організатором і виконавцем злочину був 61-річний житель Луганська грузинської національності. Його посібник, 28-річний уманчанин, виконував роль водія та мав попереджати свого товариша в разі появи сторонніх осіб. У ході проведення слідчо-оперативних дій доведено причетність затриманих до іншої крадіжки грошей з банкомата в центрі Чернівців. Звідти зловмисники викрали чотири грошові касети на суму близько 700 000 грн.

Інший резонансний випадок стався 28 січня в Луцьку. До департаменту безпеки Північно-Західного РУ ПАТ КБ «ПриватБанк» надійшло повідомлення суб’єкта охорони про спрацювання тривожної сигналізації термінала самообслуговування, розташованого в луцькому відділенні ПриватБанку. Двоє злочинців у масках проникли в зону самообслуговування 24/7, де розкрили панель банківського термінала для подальшого злому сейфової частини, в якій знаходилися 154 834 грн.

Група швидкого реагування оперативно прибула на місце злочину. Злочинці кинули в бік поліцейських гранату Ф-1, яка не вибухнула, і зробили кілька пострілів із пістолета травматичної дії. Поліцейські, застосувавши зброю, поранили злочинців і затримали їх.

Спільно з Національною поліцією ПриватБанк веде активну політику протидії шахрайству та грабежам. Спокій і безпека – це запорука стабільної та злагодженої роботи всіх фінансових установ країни. Розуміючи це, команда ПриватБанку готова до співпраці з правоохоронними органами, підрозділами безпеки інших банківських установ і небайдужими громадянами.

Нагадуємо: в ПриватБанку на постійній основі працює програма виплати грошових винагород клієнтам, які надають інформацію, що в майбутньому допомагає розкрити або попередити злочинні дії щодо банку. Передати таку інформацію можна за телефонами: (056) 716 35 02 або (067) 565 12 34, на e-mail: [email protected], а також будь-яким іншим зручним способом. Анонімність гарантується.

Нещодавно ПриватБанк оголосив про гарантовану виплату винагороди в розмірі 20 000 грн за будь-яку інформацію, що допоможе затримати злочинців, які підірвали банкомат у Сумах.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У ПриватБанку активно боряться з пограбуванням банкоматів*
08 лютий, 2017, 10:45