Адвокат про справу бійця 51-ї бригади: Вже немає сил сердитись

Адвокат про справу бійця 51-ї бригади: Вже немає сил сердитись
Розгляд справи бійця 51-ї бригади Олександра Хваса відклали, бо прокурор не допитав свідка обвинувачення.

Про це в Facebook пише адвокат Василь Нагорний.

"Справа сьогодні вчергове була відкладена, в зв’язку з тим, що прокурор забув допитати (справа слухається в суді 1 рік і 1 місяць) свідка обвинувачення, якого допитував рік тому на досудовому слідстві. Просто про нього забули! Питав я в прокурора, що цей свідок нам скаже. Відповів: "розкаже порядок внесення в списки СЗЧ....", - повідомив юрист.

"Так, це дуже важливо, дізнатись про порядок, який визначений законодавством. Зрештою, суд очікувано погодився і вирішив викликати свідка обвинувачення, який ніби зараз у відпустці. Таким чином, завершення справи перенесено на 13!!! березня 2017 року. Комусь дуже треба, щоб справа затягувалась", - додав Нагорний.

"Я не маю права спілкуватись, але, хто знає свідка Немировця, офіцера 51 бригади, дуже вас прошу, попросіть, щоб він 13 березня прийшов до суду, бо є така думка, що прокурор зробить все, щоб заявлений ним свідок не з'явився і зірве справу Хоча сьогодні прокурор дав слово честі офіцера, що цей свідок буде! Допитали ми і ще одного свідка обвинувачення сьогодні, якого привів прокурор. Попри попередню розмову з прокурором, виявилось, що він ніц не знає про СЗЧ Хваса. Мені навіть соромно було задавати питання цьому бойовому офіцеру, який в суді переживав більше, як на сході.." - розповів адвокат.

"Після суду, була думка попросити Хваса відмовитись від мене, як від захисника. Не можу я справитись з підлістю військової прокуратури і системою правосуддя, а "рішати", просити, домовлятись — не можу! Але та підтримка, яка сьогодні приїхала, показала, що щось я таки роблю правильно, і 51 бригада це не міф, а реальність. Так, не вся 51 герої, але ті, хто сьогодні були в суді, хоча б заради вас треба цю справу довести до завершення", - висловився Нагорний.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Де посаджені нерадиві генерали ?..
Відповісти
Останні новини
Адвокат про справу бійця 51-ї бригади: Вже немає сил сердитись
09 лютий, 2017, 01:28