ПриватБанк впровадив спецрежим обслуговування IT-галузі*

ПриватБанк впровадив спецрежим обслуговування IT-галузі*
ПриватБанк запровадив пільговий режим обслуговування клієнтів, які працюють на ринку розробки програмного забезпечення, мобільних додатків та ігор.

Як повідомили в банку, новий комплекс послуг «IT Expert» поєднує окремий тарифний пакет, безкоштовне персональне обслуговування, цілодобові консультації з питань IT, зарахування іноземної валюти день у день, автоматичний обов’язковий продаж тощо.

«ПриватБанк як одна з провідних українських ІТ-компаній краще за інших розуміє потреби надзвичайно перспективної та важливої для всієї країни ІТ-галузі, – говорить керівник напрямку обслуговування малого та середнього бізнесу ПриватБанку Олександр Ніколенко. – Відкриття рахунку приватного підприємця, який працює в напрямку ІТ, абсолютно безкоштовне, так само як і платежі до бюджету.

Абонплата коштуватиме всього 50 грн на місяць, перерахування коштів з рахунку підприємця на свою Картку для виплат – 0,5%, а безкоштовна особиста картка рівня Gold стане чудовим бонусом».

Новим клієнтам IT-галузі, які вперше відкривають поточний рахунок в ПриватБанку, тарифний пакет «IT Expert» встановлюється автоматично. Щоб відкрити банківський рахунок на сайті ПриватБанку, достатньо бути зареєстрованим підприємцем і клієнтом ПриватБанку як фіз. особа (наприклад, мати картку чи депозит) та отримати ЕЦП в Приват24 для приватних клієнтів. Існуючим клієнтам банку для переходу на новий тарифний пакет «IT Expert» треба подати заявку на сторінці сайта ПриватБанку «Послуги для клієнтів IT-галузі».Працює спеціальна лінія підтримки - тел.: (092) 900 00 04, [email protected]

За даними дослідження банківського ринку, проведеного GFK Ukraine, рахунками та іншими послугами ПриватБанку користуються 56,1% юридичних осіб та 69,7% приватних підприємців, які користуються послугами українських банків.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.