У Раді підтримали волинських депутатів щодо мораторію на експорт лісу

У Раді підтримали волинських депутатів щодо мораторію на експорт лісу
У комітеті Верховної Ради з питань промислової політики та підприємництва розглянули звернення Волиньради щодо недопустимості скасування мораторію на експорт необробленої деревини.

Про це повідомили у прес-службі облради.

У парламентському комітеті цілком погодилися із позицією Волиньради щодо збереження мораторію на експорт необробленої деревини. «Адже за досить нетривалий термін його дії існує позитивна динаміка наслідків його впровадження, про що свідчать офіційні статистичні дані, надані Державною фіскальною службою України. Наведені цифри вказують про суттєву вигоду мораторію для української деревообробної, меблевої, паперової промисловості та економіки в цілому», - йдеться у відповіді за підписом голови комітету Віктора Галасюка.

Галасюк зазначив також, що парламент робить низку кроків, спрямованих на забезпечення прозорості та конкурентності ринку деревини, збалансування інтересів держави, лісгоспів, виробників і кінцевих споживачів, на розширення та посилення дії мораторію тощо.

У комітеті запевнили, що і надалі докладатимуть всіх зусиль щодо відстоювання збереження тимчасової заборони на експорт необробленої деревини.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Раді підтримали волинських депутатів щодо мораторію на експорт лісу
09 лютий, 2017, 11:51