На «Ягодині» молодик наїхав на прикордонника

На  «Ягодині» молодик наїхав на прикордонника
У пункті пропуску «Ягодин» прикордонники Луцького загону припинили зухвалу спробу проїзду поза чергою мікроавтобуса Mercedes.

Про це йдеться на сайті Держприкордонслужби України.

Вчора, 8 лютого, близько 17-ї години 20-річний мешканець Любомльського району, який прямував у Польщу, спробував Mercedes Sprinter потрапити в пункт пропуску по зустрічній смузі оминаючи всі транспортні засоби.

Водій ніяк не зважав на законні вимоги прикордонного наряду розвернути автомобіль та звільнити смугу руху і продовжував рух з порушенням вимог правил дорожнього руху. У ході таких дій порушник здійснив наїзд автомобілем на прикордонника. Не встигши відскочити, військовослужбовець виставив руки вперед, після чого транспортний засіб зупинився.

На водія складено протокол за ст. 185-10 КУпАП, а також на місце пригоди викликано наряд поліції. Згодом до Любомльського відділу Національної поліції направлено інформування про виявлення кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 343 КК України «Втручання в діяльність працівника правоохоронного органу. Вплив у будь-якій формі на працівника правоохоронного органу з метою перешкодити виконання ним службових обов’язків або добитись прийняття незаконних рішень».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Та кожні 5 хв. по зустрічці їдуть авто, навіть коли там стоїть поліція. А тут не захотів платити, і стояти в черзі, яка рухається по 10 метрів в годину... Да, дивно, що так сталось!
Відповісти
С каких пор пограничники выбегают на дорогу "под автомобиль" и "разруливают" дорожное движение?!! Налицо аж два нарушителя ПДД - водитель, который двигался по встречной полосе и погранец, который "переходил" дорогу в неустановленном месте
Відповісти
Останні новини
На «Ягодині» молодик наїхав на прикордонника
09 лютий, 2017, 12:35