ПриватБанк доставив на Авдіївку гуманітарну допомогу *

ПриватБанк доставив на Авдіївку гуманітарну допомогу *
ПриватБанк доставив на гуманітарний склад Дніпропетровської обладміністрації першу партію теплих речей, термосів і наборів продуктів швидкого харчування для жителів Авдіївки та інших населених пунктів, постраждалих у результаті обстрілу з боку бойовиків.

«Першу партію найнеобхідніших жителям речей уже відправлено в рамках гуманітарної місії. Банк забезпечив закупівлю на суму понад 120 тисяч гривень, зібраних в рамках минулих благодійних кампаній, – повідомили в прес-службі банку. – Сьогодні клієнти банку активно підтримують наш благодійний марафон для допомоги усім постраждалим за останні дні на Сході України».

Перерахувати кошти на допомогу постраждалим від бойових дій на Донбасі можна через будь-який банкомат ПриватБанку за допомогою спеціальної заставки або через меню «Благодійність». Підтримати ініціативу банку та його клієнтів можна й у Приват24 або на сайті https://blago.privatbank.ua.

Також кошти можна перерахувати на спеціальний благодійний рахунок:
- р/р: 26001060358954
- МФО: 305299
- ЄДРПОУ: 37806835
- призначення платежу: фінансова допомога на безповоротній основі за програмою «Гуманітарна допомога постраждалим у зоні АТО» від П. І. Б., ІПН.

Мінімальна сума благодійних внесків – без обмежень.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.