Волиньрада виділяє гроші за політичними вподобаннями, - Гунчик

Волиньрада виділяє гроші за політичними вподобаннями, - Гунчик
Голова Волинської облдержадміністрації Володимир Гунчик стверджує, що депутати облради обирають об’єкти для фінансування з огляду на політичні вподобання.

Про це він заявив 9 лютого під час засідання колегії управління освіти науки та молоді ОДА, - пише Волинський інформаційний портал.

Директор Луцького педагогічного коледжу Петро Бойчук зауважив, що, хоч його заклад і великий, але не просить значного фінансування на капітальні видатки. Втім, йому потрібні гарантії, що кошти таки будуть, аби планувати кошториси та життя коледжу на рік. «Ми не просимо мільйони. Дайте 100 тисяч, дайте 200 тисяч, але дайте», – наголосив Бойчук.

Голова Волинської ОДА Володимир Гунчик зауважив, що пропозиції щодо фінансування ЛПК, були в обласній раді, втім із політичних мотивів так і не профінансовані. «Ви в тих пропозиціях, але ви не в політичному фаворі. Усі ваші пропозиції були кимось вичеркнуті», – заявив Гунчик.

За його словами, політична складова заважає і в інших галузях. «Обласна рада приймає рішення про 10 мільйонів на перинатальний центр. А в нас немає такого об’єкту – перинатальний центр. У нас є акушерсько-гінекологічне відділення, у нас є жіноча консультація. І зараз я маю ці документи повернути, виправити і казати: «Проведіть сесію ще раз», – обурювався голова ОДА.

«Я звертаюся до всіх. Виведіть політику. Не на словах, а реально приберіть політику – і все буде добре. Не діліть кошти за політичними партіями і фракціями, а приймайте рішення в цілому в інтересах громади, не боячись, що хтось у залі за тебе не проголосує, бо ти не виділив йому копійку», – закликав Гунчик колег із обласної ради.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Гунчик, харош соплі жувати! Берись за роботу, а не роздачу коментарів журналістам.
Відповісти
про лебедя, рака та щуку! Волинь впєрдє!
Відповісти
Гунчик дуже хоче відігратися за те,що його Палиця носом натовк
Відповісти
Шановний "воєводо" Гунчику (воєводо, бо так Гунчик підписується у дип.листах до польських установ - просто нісенітниця))))), а що ви робите на сесіях облради? Ви ж там також присутні і чому ви не заперечуєте, що той чи інший обєкт має не ту назву іт.д., не вносите поправок на засіданнях бюджетної комісії? Чи вашою роботою є лиш переведення стрілок на інших? Так облрада, за вашими даними, розподіляє гроші відповідно до політичних вподобань, а ви є членом БПП і предсавляєте теж політичну партію. Тому тут напрошується висновок: не вмієш якісно і на благо волинської громади виконувати працювати, марш на завод, заробляти свої євродолари))))
Відповісти
то точно соплежуй.не потрібний нам такий губернатор.мало того що за майже три роки нічого не зробив путнього так ще й з медичною реформою всрався :замість того щоб про людей подумати поспішив Київ в дупу цілувати.ну звісно начхати їм небожителям на нас а сам Гунчик живе в Луцьку в нього будуть лікарні а в нас по районах амбулаторії
Відповісти
Останні новини
Волиньрада виділяє гроші за політичними вподобаннями, - Гунчик
09 лютий, 2017, 14:59